ΛΟΥΗΣ - Διεθνη Συνοικεσια

Εξασφαλιστε ενα πετυχημενο γαμο

Change font size

Increase size Decrease size Revert styles to default

Εξασφαλίστε ένα
πετυχημένο γάμο    

Από το 1950

Τα Διεθνή Γραφεία Συνοικεσίων Λούης αξιόπιστα, σταθερά, δυναμικά και ασυναγώνιστα κρατούν την παράδοση και την δύναμη της οικογένειας στην ελληνική κοινωνία.

Newsflash

Tο γραφείο συνοικεσίων «Λούης» κατέκτησε το βραβείο ρεκόρ Γκίνες, γιατί το 2004 είχε 507 γάμους. «Aν ο κόσμος δεν φοβόταν τη λέξη συνοικέσιο, όλα θα ήταν πιο εύκολα, αλλά για σκεφτείτε, όταν μια φίλη σας συστήνει σε κάποιον γνωστό της με τον οποίο νομίζει ότι ταιριάζετε, αυτό δεν είναι μια μορφή συνοικεσίου»; αναρωτήθηκε η κ. Λούη.

Το ελληνικό γραφείο συνοικεσίων στο Γκίνες PDF Εκτύπωση E-mail
Συντάχθηκε απο τον/την Administrator   
Κυριακή, 22 Δεκέμβριος 2013 18:57

Το ελληνικό γραφείο συνοικεσίων που μπήκε στο βιβλίο Γκίνες

 

 

Δημοσιεύθηκε στις 10/12/2013 3:02 στην Κατηγορία: Παράξενα

Ιδού το γραφείο συνοικεσίων που έχει σπάσει 2 φορές το ρεκόρ Γκίνες! Έκανε 853 προξενιά το 2012!

Το γραφείο «Λούης» στην Αθήνα μετράει 70 χρόνια στα οποία κάνει τις σωστές επιλογές ανθρώπων για να αγαπηθούν.

Η ιδιοκτήτριά του, Κατερίνα Λούη, είπε στη Lifo: «Ξεκίνησε το 1974. Ο πατέρας μου ήξερε πάρα πολύ κόσμο. Του ζητούσαν συνέχεια οι φίλοι του να τους γνωρίσει κανέναν καλό σύντροφο για το παιδί τους, ε, κι έτσι κατέληξε να ανοίξει το γραφείο. Εν συνεχεία πήρα εγώ τη σκυτάλη και φτάσαμε να γραφτούμε δύο φορές στο βιβλίο Γκίνες για το σύνολο των γάμων που πετύχαμε: το 2004 με 507 γάμους και το 2012 με 853. Σκεφτείτε ότι ξεπεράσαμε ολόκληρη Αμερική, όπου το συνοικέσιο δεν είναι θέμα ταμπού, όπως εδώ».

Η κυρία Λούη παντρεύτηκε από συνοικέσιο, το οποίο έκανε η ίδια στον εαυτό της! Ο άντρας της είχε πάει στο γραφείο για να βρει γυναίκα κι εκείνη τον… γράπωσε! «Είχε έρθει ο άντρας μου στο γραφείο για να γραφτεί και τον γράπωσα αμέσως. Σιγά μην τον άφηνα! Τώρα έχουμε τρία παιδιά, τα οποία –απ’ ότι δείχνουν τα πράγματα– θα συνεχίσουν τη δουλειά του γραφείου. Δεν θα μπορούσα να κάνω αυτή τη δουλειά, άλλωστε, αν δεν πίστευα στο γάμο και τα οφέλη του», λέει η ίδια. «Όσο περίεργο κι αν σου φαίνεται, έχουμε πιο πολλή δουλειά από ποτέ, και όσο περνάει ο καιρός έχουμε περισσότερη. Το θέμα με το Ίντερνετ είναι ότι, αντί να διώξει τον κόσμο από τα γραφεία, έκανε το ακριβώς αντίθετο. Ο κόσμος κατάλαβε ότι τα περισσότερα εκεί μέσα είναι ψέματα, και είναι λογικό. Το πιο εύκολο πράγμα είναι να φτιάξω ένα ψεύτικο προφίλ και να το παίζω όποιος θέλω. Άσε που η όλη επαφή είναι πάνω από το πληκτρολόγιο και οι περισσότεροι είναι παντρεμένοι και ανώμαλοι. Τα γραφεία συνοικεσίων δίνουν στον άνθρωπο την ασφάλεια και τη διακριτικότατα που χρειάζεται, έτσι ώστε να βρει τον κατάλληλο σύντροφο».

 

Η ίδια αναφέρει πως στο γραφείο της γράφονται άτομα από 18 έως 88 ετών! Και μάλιστα όπως πιστεύει και η ίδια, ένας νέος πλέον έχει δικές του απαιτήσεις, αφού ξεκινάει την εpωτική του ζωή από τα 15 και πιο νωρίς. «Έτσι, καταφεύγει στο γραφείο, που του δίνει τη δυνατότητα να είναι επιλεκτικός και να νιώθει ασφάλεια. Άλλωστε, να ξέρεις ότι δύο ηλικιακές ομάδες έχουν ανάγκη από σύντροφο: οι πολύ νέοι και οι ηλικιωμένοι».Τελευταία Ενημέρωση στις Παρασκευή, 19 Μάιος 2017 15:14